Selldorado är platsen för dig som tror på kontinuitet och tror att utveckling sker över tid.

Vi skulle gärna vilja säga till våra kunder att vi garanterar ett bättre säljresultat efter en utbildningsdag. Men tyvärr är det inte så det fungerar.

Att jobba mot att bli bättre i din yrkesroll som säljare eller ledare, eller i din roll som medmänniska är något vi människor behöver göra med kontinuitet, varje dag.

Med Selldorado får ni varje kvartal, aktuella ämnen inom försäljning och/eller ledarskap. Tillsammans med föreläsarens kunskap & deltagarna på plats får du positivia påminnelser, höra andras utmaningar och lösningar ur en annan synvinkel, och du får framförallt nätverka med andra likasinnade personer, som står inför samma utmaning som du. 

Vår historia

Sedan starten 2004 har vårat huvudfokus varit att leverera högklassiga utbildnings & inspirationsdagar till våra kunder. Nu siktar vi på minst 20 år till.

Med tusentals utbildningsdagar i ryggen under samma ledning, har vi erfarenheten och tryggheten i att leverera högklassiga utbildningsdagar inom ledarskap & försäljning.

Sveriges främsta föreläsare

Under våra dryga 20 år har vi byggt upp ett förtroende och ett namn hos den svenska ”föreläsare eliten”.

För oss är det viktigt att föreläsarna tror på det vi gör och det vi står för. Det vill säga kontinuitet och att utveckling över tid.

Det har gjort att vi har långvariga, goda relationer med våra föreläsare, där en del har föreläst åt oss sedan starten 2004.

Alla våra konferenslokaler på Scandic är handikappanpassade. Tillsammans med personalen från Selldorado & konferenspersonalen på hotellet gör vi allt för att det ska bli enkelt och smidigt för dig med funktionsnedsättning.