Stefan Engeseth

Stefan Engeseth är faciltator och guide. Stefan är författare, konsult, föreläsare och gästprofessor och en av Europas mest kreativa affärsutvecklare. Stefan har hållit hundratals föreläsningar och workshops i olika delar av världen för företag och akademiska institutioner.

Jessica Petrovic Bertilsson

Med en gedigen bakgrund som försäljningschef, utbildare och föreläsare har Jessica Petrovic Bertilsson en särskild förmåga att få dig att utvecklas som säljare.

David Stiernholm

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Peter Siljerud

Peter Siljerud har i över 14 år arbetat som trendspanare och framtidsforskare. Han har en bakgrund som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel. Peter är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 30 000 personer under åren.

Paal Evjenth

Sedan 1981 har Paals föreläsningar inspirerat tiotusentals deltagarna runt om i Europa i vinnande attityder, kundservice, kommunikation, försäljning och motivation. Han är ett levande bevis på att positiva attityder smittar. Med ett enormt engagemang, stor humor och praktiska verktyg lämnar han ingen oberörd, vilket har gjort honom till en av Skandinaviens mest anlitade föreläsare. Att alla är födda vinnare, och …

Hasse Olsson

Hasse Olsson är personifierad – den energiske, okonventionella och inte minst provocerande Skåningen utmanar gamla sanningar och inspirerar till nya framgångar. Med humor och käftsmällar har Hasse utbildat och inspirerat över 1500 personer i försäljning genom åren.

Mia Kleregård

Mias föreläsning är fylld med inspiration, energi och kraft för dig och ditt team. Hon kommer att lyfta framgångsnycklar med fokus på verksamhetsutveckling. Ni kommer att få ta del av enkla och bra metoder som direkt kan appliceras i verksamheten, på enheten eller avdelningen. Arbetet kommer att leda till större engagemang, arbetsglädje och effektivitet hos dina medarbetare, och det kommer …

Säljnätverk

Eric Thyrell

Med dem konkreta verktygen som deltagarna får med sig, är det inte konstigt att Eric Thyrell hamnade som topp-20 mest efterfrågade och bokade föreläsare i Sverige enligt Eventeffect.se. Försäljning, konflikthantering, nytänkande och förändring är ledorden i Eric Thyrells fängslande och underhållande föreläsning.

Örjan Olsson

Sedan början av 90-talet har Örjan arbetat som utbildare/tränare och coach inom de två egenägda bolagen Going Places och Highlights. Från starten på 90-talet, då det var mest turism- och resenäringen som sälj- och servicetränades, har allt fler organisationer, företag och branscher adderats till referenslistan.

Bengt Gejrot

Bengt Gejrot är en av Skandinaviens främsta utbildare inom försäljning och har föreläst i mer än 30 länder över hela världen. Mångårig erfarenhet, stor kunskap inom försäljning, resultatorientering och mycket energi har lett till många framgångsrika utvecklingsprojekt. Bengt är föreläsaren som ger åhörarna en fartfylld föreläsning som både manar till eftertanke och inspirerar till förändring.