Eric Thyrell

Säljnätverk

Med dem konkreta verktygen som deltagarna får med sig, är det inte konstigt att Eric Thyrell hamnade som topp-20 mest efterfrågade och bokade föreläsare i Sverige enligt Eventeffect.se. Försäljning, konflikthantering, nytänkande och förändring är ledorden i Eric Thyrells fängslande och underhållande föreläsning.


Med en stor dos närvaro, energi och humor har han inspirerat företag, organisationer och privatpersoner i alla nordiska länder i ämnen som: försäljning, konflikthantering, kommunikation, nytänkande och förändring. En föreläsning med Eric ska vara rolig och inspirerande, samt ge värdefulla verktyg och insikter man kan applicera i sin vardag direkt efter föreläsningen.
Eric är i år med på topp 20 listan över de mest bokade föreläsarna i Sverige.

Eric Thyrells två mest bokade föreläsningar är:

Hör du i syne?!

En fartfylld föreläsning om samarbete, konflikthantering, arbetsglädje, ledarskap & kommunikation i en enda rolig röra!
En studie har visat att 80{494790c7bcab994090ec17974e06c042e5346daa1a71dde40c1f0d9a47960c0f} av alla problem på en arbetsplats, handlar om bristande kommunikation och relationer som inte fungerar.
En annan studie visade att kvalitén på våra sociala relationer på arbetsplatsen och i privatlivet, har en direkt koppling till vår hälsa, livslängd och hur lyckliga vi är.

Livet består av alla möjliga slags möten mellan människor. Konsten att etablera givande relationer, att bli bättre på att kommunicera och samarbeta är några av de viktigaste förmågor vi kan utveckla och träna oss på. Problemet är att vi ofta kommunicerar med andra såsom vi själva föredrar att kommunicera, istället för att anpassa vår kommunikation efter den vi har framför oss.

VÅGA TÄNKA STORT!

”En inspirationsföreläsning om förändring, nytänkande, arbetsglädje och mod”

Detta är den perfekta inspirationsföreläsningen för dig som privatperson, eller företag som står inför en utmaning, målsättning eller förändring.
Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt. Uttryck som: “Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre.
I en kraftigt ökad konkurrens på affärs- och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för förändring.
Förändringar kräver nya sätt att tänka och agera, så hur kommer vi ur gamla tanke- och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?
Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan som får dig och ditt företag att brinna igen! Detta skapar lätt missförstånd, onödiga konflikter och svårigheter att samarbeta.