Johan Dahl

Johan Dahl inspirerar och utmanar sina åhörare genom sina ämnen kring personligt ledarskap, personligt ansvar och personlig försäljning.

Utifrån sin egen bakgrund och erfarenhet ger han exempel på hur verkligheten kan se ut och kryddar detta med värme och humor.

Vi känner igen oss, vi skrattar, vi rörs till tårar. Många känner igen sig i de utmaningar som Johan har levt och de exempel som han berättar om. Hans referenser talar sitt tydliga språk. Publiken blir varm och hoppfull av hans budskap och vill vara med och ändra attityder, vanor och beteenden.

Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag, alltid med försäljning i fokus, där han lärt av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om. Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor och utveckla företag. Det är när människor MÅR BRA som företag GÅR BRA.

Johan har utsetts till en av landets populäraste föreläsare både 2019 och 2020 (Eventeffect) och är en av ytterst få föreläsare som kan titulera sig Platinum Speaker – ett bevis för sällsynt god förmåga att nå fram med budskapen (Speakerrating/110 steps). Han har två gånger utsetts till Årets Mentor och är författare till tre böcker.