KAM Utbildning

Gör dina medarbetare ännu bättre på försäljning och kundrelationer med vår utbildning till Key Account Manager! En Key Account Manager bygger broar mellan ditt företag och dina nyckelkunder och är en viktig komponent i framgångsrika kundrelationer. Som proffs på både kunder och den produkt eller tjänst som tillhandahålls är en bra Key Account Manager en ovärderlig del av ett företag vilket garanterar lönsamhet och utveckling. Att investera i dessa expertkunskaper är en väl vald investering som ger ljusa framtidsutsikter och förbättrade kundrelationer.

Vad innehåller vår utbildning till Key Account Manager?

Under ledning av Hans Lindholm, entreprenören och föreläsaren som framgångsrikt arbetat med internationella storheter som Canon, Siemens och Manpower ger vår utbildning ditt företag verktyg och all den kunskap som behövs för att bedriva framgångsrik Key Account Management. Hans har över 20 års erfarenhet av branschen och har verkat både som säljare, befattningshavare och affärsutvecklare. Idag är Hans en rutinerad föreläsare som utbildar företag runt om i Europa.

Vår KAM utbildning är en intensiv utbildning där vi låter analys, kundstrategi och bemötande stå i centrum med syftet att stärka ditt företags kundrelationer och konkurrenskraft. Efter avslutad intensivkurs blir ni proffs på att prioritera nyckelkunder på bästa sätt. Ni får även med er konkreta verktyg som kan användas och appliceras direkt på er verksamhet efter avslutad utbildning. Läs gärna programmet nedan för detaljer.

Programinnehåll

Vår KAM utbildning sker på Scandic Infra City i norra Stockholm. Under två intensiva heldagar stärker vi ert företags konkurrenskraft igenom att tillhandahålla den kunskap som behövs för en långvarig och lyckad kundrelation. Med syftet att stärka er individuella kompetens kommer ni att lära er om områden som projektledning, kundanalys och genomförandet av riktigt stora affärer.

KAM utbildning schema

Dag 1

Kaffe & introduktion
Presentation
Traditionell försäljning VS KAM
Personliga egenskaper för att lyckas
Lunch
Kundprioritering
Strategisk leverantör, kunskapskrav

Dag 2

Inköpare idag
Validering av leverantörer
Relationsfördjupning
Lunch
Kundteam
Projektledning kort- och långsiktigt
Genomförande, dokumentering och planering

Boka din KAM utbildning idag

Är du redo för att ta ditt företag till nästa nivå? Säkerställ att dina medarbetare besitter de säljkunskaper som krävs för öka lönsamheten och behålla viktiga nyckelkunder. Oavsett vilken typ av tjänst eller produkt ditt företag tillhandahåller är en expert på kundrelationer en väl vald investering som kommer att löna sig. Tillåt dina medarbetare att bli experter på försäljning med vår heltäckande KAM utbildning!

Fyll i vårt onlineformulär nedan eller ring oss direkt på 0651-57 57 00 för mer information.

Intensivutbildning i KAM