Framtidens ledarskap – Har du modet som krävs? med Mia Almroth

Vad innebär det egentligen att vara en bra ledare? Vad är det som gör att vissa är som magneter som andra dras till och vill följa, medans andra förblir mediokra? Vad är det som gör att vissa går i mål och andra inte?

Provocerande fråga kanske, men är det inte dags att vi vågar utmana, och verkligen ifrågasätta vad bra ledarskap egentligen handlar om?

Och framför allt; Vem vill du vara och har du modet att faktiskt göra jobbet det innebär att bygga kultur som gör skillnad på riktigt?

Vi vet alla att framtiden är oviss, därför har ledarskapet blivit viktigare än någonsin. Vi behöver modiga ledare som både vågar ifrågasätta och förändra, men vi behöver också ledare som vågar visa sin sårbarhet och transparens.

Följ med på en utmanande resa, där vi tar ledarskapet ett snäpp längre. Vi kanske inte kan bena ur alla frågetecken, men om du vågar ge av dina sanningar och lyssna på mina, så kanske vi tillsammans kan bli modigare och ta det ansvar det faktiskt innebär att vara en riktigt bra ledare.

  • Hur hänger Kultur och prestation ihop?
  • Förtroendefullt samarbete, vad innebär egentligen det?
  • Vad är skillnaden mellan ledare och chef, vem vill jag vara?
  • Vad krävs av framtidens ledare?
  • Har jag modet att backa upp och ta fighten?
  • Vilka egenskaper har en riktigt bra ledare?
  • Hur löser jag interna konflikter?
  • Attraktiv arbetsplats, vad innebär det?
  • Stanna eller gå vidare?
  • Rädsla för att misslyckas?
Mia Almroth

Om Mia Almroth

Mia har lång erfarenhet inom förbättringsledning, kommunikation och ledarskap.  I sin tidigare roll som internationell marknads och försäljningschef, tar hon med sig sina erfarenheter av att jobba mångkulturellt och vikten av olikheter. Idag arbetar Mia som ledarskapscoach med fokus på personlig utveckling och hållbart ledarskap, där hon får både människor och organisationer att växa. Hon har drivit flera uppdrag inom kultur- och ledarutveckling både inom den offentliga som den privata sektorn. Idag jobbar hon även som lärare på IHM Business School. Sedan tre år driver hon företaget Almroth Mind Coaching AB. Mia Almroth 0703-376700 Almroth Mind Coaching AB mia@almrothcoaching.se www.almrothcoaching.se

Agenda

07:45 – 08:00 Incheckning
08:00 – 08:30 Frukost och nätverkande
08:30 – 11:30 Föreläsning / Möte
11:30 – 12:30 Lunch
12:30 – 15:30 Dagen fortsätter
15:30 – 16:00 Tid för nätverkande och erfarenhetsutbyte

Kalender

Några röster från tidigare möten

”Nätverksträffarna på Selldorado berör ämnen som vi alla jobbar med i vår vardag. Där får jag inspiration, motivation och bra verktyg med mig hem.”
Emma, Sektionschef Automation hos AF Consult

”Vi kommer självklart att köra vidare med Selldorado! Kunskap är inget tungt att bära!”
Stefan Leijon, Sales Manager hos Aurora Innovation