Q2 Ledare – Ditt personliga ledarskap, en allt viktigare nyckel till framgång!

Dags att putsa upp ditt ledarskap?

I tider av allt snabbare förändring ändras kraven på oss som ledare. Detta innebär att vi ledare behöver ändra på vårt sätt att leda för att vara framgångsrika även imorgon. Med stöd i forskning och egen erfarenhet från åtskilliga utvecklingsuppdrag guidar Johan Dahl dig i hur du kan skapa hållbar framgång i ditt säljteam och hela organisationen. Under den här dagen får du en mental och känslomässig vitamininjektion som bidrar till resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden i din budget. Med en salig blandning av modern forskning och personliga upplevelser får du en knippe berättelser, exempel och handfasta tips på hur du kan utveckla ditt personliga ledarskap ytterligare samtidigt som du skapar hållbara resultat hos din medarbetare. Du kommer under dagen att få nya insikter, inspiration och energi samt tips på konkreta verktyg att omsätta i handling direkt.

Ur innehållet:

756{3aabf14995a013987abe05ae34aee16af8b6ec5e0a7dbd5ce773c9139ec621a7} bättre – mjuka värden och hållbara resultat!

  • Nya perspektiv på kommunikation – det här har du nog inte tänkt på tidigare!
  • Ingenting är nytt. Allt förändras.
  • När varför är starkt blir ditt hur enkelt.
  • De vanligaste misstagen – så undviker du dem!
  • Framgångscirkeln – hållbar framgång för nästa generations ledarskap.
  • Om konsten att tillitsfullt leda sig själv och andra – så får du andra att prestera!
  • Mål, vision och värderingar på 4 olika nivåer – var befinner ni er?
  • Från ord till handling – så omsätter du det här i din vardag!
Johan Dahl

Om Johan Dahl

Johan Dahl inspirerar och utmanar sina åhörare genom sina ämnen kring personligt ledarskap, personligt ansvar och personlig försäljning. Utifrån sin egen bakgrund och erfarenhet ger han exempel på hur verkligheten kan se ut och kryddar detta med värme och humor. Vi känner igen oss, vi skrattar, vi rörs till tårar. Många känner igen sig i de utmaningar som Johan har levt och de exempel som han berättar om. Hans referenser talar sitt tydliga språk. Publiken blir varm och hoppfull av hans budskap och vill vara med och ändra attityder, vanor och beteenden. Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag, alltid med försäljning i fokus, där han lärt av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om. Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor och utveckla företag. Det är när människor MÅR BRA som företag GÅR BRA. Johan har utsetts till en av landets populäraste föreläsare både 2019 och 2020 (Eventeffect) och är en av ytterst få föreläsare som kan titulera sig Platinum Speaker – ett bevis för sällsynt god förmåga att nå fram med budskapen (Speakerrating/110 steps). Han har två gånger utsetts till Årets Mentor och är författare till tre böcker.

Agenda

07:45 08:00 Incheckning
08:00 08:30 Frukost och nätverkande
08:30 11:30 Föreläsning / Möte
11:30 12:30 Lunch
12:30 15:30 Dagen fortsätter
15:30 16:00 Tid för nätverkande och erfarenhetsutbyte

Kalender

Några röster från tidigare möten

”Nätverksträffarna på Selldorado berör ämnen som vi alla jobbar med i vår vardag. Där får jag inspiration, motivation och bra verktyg med mig hem.”
Emma, Sektionschef Automation hos AF Consult

”Vi kommer självklart att köra vidare med Selldorado! Kunskap är inget tungt att bära!”
Stefan Leijon, Sales Manager hos Aurora Innovation