Q2 Säljare – Sluta upp med traditionella säljmetoder – De håller inte längre! med Johan Dahl

I tider av allt snabbare förändring ändras kundernas köpbeteenden och därmed hela spelplanen. Detta innebär att vi som säljare behöver ändra på vårt sätt att sälja för att vara framgångsrika även imorgon.

Under den här dagen får du både en mental och känslomässig vitamininjektion som bidrar till ett resultat som både känns i kroppen, och på sista raden i din säljbudget. Med en salig blandning av modern forskning och personliga upplevelser får du en knippe berättelser, exempel och handfasta tips på hur du kan utveckla din personliga försäljning ytterligare, och skapa hållbara resultat. Du kommer under dagen att få nya insikter, inspiration och energi samt tips på konkreta verktyg att omsätta i handling direkt.

Ur innehållet:

Personlig försäljning allt viktigare i den digitala världen

  • Nya perspektiv på kommunikation – det här har du nog inte tänkt på tidigare!
  • Ingenting är nytt. Allt förändras.
  • När varför är starkt blir hur enkelt.
  • Så skapas köpmotivation.
  • 3 x T för hållbar framgång och bättre affärer.
  • Vilken bransch är du i – egentligen?
Johan Dahl

Om Johan Dahl

Johan Dahl inspirerar och utmanar sina åhörare genom sina ämnen kring personligt ledarskap, personligt ansvar och personlig försäljning. Utifrån sin egna bakgrund och erfarenhet ger han exempel på hur verkligheten kan se ut och kryddar detta med värme och humor. Vi känner igen oss, vi skrattar, vi rörs till tårar. Många känner igen sig i de utmaningar som Johan har levt och de exempel som han berättar om. Hans referenser talar sitt tydliga språk. Publiken blir varm och hoppfull av hans budskap och vill vara med och ändra attityder, vanor och beteenden. Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag där han lärt av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om. Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor och utveckla företag. Det är när människor MÅR BRA som företag GÅR BRA.

Agenda

07:45 08:00 Incheckning
08:00 08:30 Frukost och nätverkande
08:30 11:30 Föreläsning / Möte
11:30 12:30 Lunch
12:30 15:30 Dagen fortsätter
15:30 16:00 Tid för nätverkande och erfarenhetsutbyte

Kalender

Några röster från tidigare möten

”En fantastisk energikick kopplat till ett mycket bra budskap. Jag kan varmt rekommendera Magnus H Johansson”
Per Kostmann, Företagsmarknadschef, SEB.

”Vi kommer självklart att köra vidare med Selldorado! Kunskap är inget tungt att bära!”
Stefan Leijon, Sales Manager hos Aurora Innovation