Q4 Säljare –Är du rustad för framtidens försäljning? Bengt Gejrot

OBS: Digital föreläsning som sker online på grund av Covid-19 restriktionerna.

”Har inte tid att träffas!”, ”Du kan väl mejla!”. ”Köper det där på nätet direkt från Tyskland”. Du har säkert hört detta eller liknande och ibland fått nöja dig med att du överhuvudtaget fick tag på kunden. Säljkartan förändras och ditt säljarbete måste mer och mer styras utifrån kundens förändrade krav och kommunikationssätt.

Hur kan du utveckla ditt säljarbete så att kunden har tid att träffa dig, och även upplever ett värde i mötet? Hur gör du för att utveckla din säljeffektivitet som behövs för att säkerställa dina försäljningsvolymer och stabila marginaler idag och i framtiden?

Dagen ger dig en bättre förståelse för nuvarande affärslandskapet, och visar hur du måste tänka och agera för att utveckla ditt säljarbete. Utifrån säljmetodiken Värdebaserad Försäljning 4.0 och målstyrningsverktyget RACE får du steg för steg kunskap och tips för att utveckla en modernare, mer värdebaserad försäljningsprocess som gör dig och inte minst dina kunder mer framgångsrik.

Innehåll

  • Vad krävs av dig som säljare för att lyckas?
  • Värdebaserad försäljning 4.0 – så säkerställer du en modern och värdebaserade försäljningsprocess
  • Säljarens verktygslåda – praktiskt användbara värdebaserade säljverktyg
  • RACE ™ -Säljmålstyrning när den är som bäst. Visar tydligt hur dina resultatmål kan överföras i konkreta åtgärder, planer, utvecklingsbehov samt hur du skapar energi för att nå målen.
Bengt Gejrot

Om Bengt Gejrot

Bengt Gejrot är en Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare inom försäljning. Mångårig erfarenhet, stor kunskap inom försäljning och mycket energi har lett till framgångsrika utvecklingsprojekt. Bengt arbetar ofta internationellt och har föreläst i mer än 30 länder på 5 kontinenter. Bengt är författare till ”Försäljning – Att sälja kunskap och förtroende”, ”Nya affärer, Värdebaserad försäljning 4.0” samt medförfattare till ”Managing B2B Sales 2025”. De som lyssnat på Bengt uppskattar ofta hans praktiska inställning till försäljning, humor och energi Några Säljpoddar:

Tre trender river försäljningen
Framtidens försäljning
Är du en Värdebaserad försäljare

Agenda

Dagen har två live pass med en uppgift att utföra emellan passen.
Pass 1. 08:30 – 11:00
Pass2. 13:00 – 15:00
Pris: 1 900 Kr per person.

Kalender

Några röster från tidigare möten

”En fantastisk energikick kopplat till ett mycket bra budskap. Jag kan varmt rekommendera Magnus H Johansson”
Per Kostmann, Företagsmarknadschef, SEB.

”Vi kommer självklart att köra vidare med Selldorado! Kunskap är inget tungt att bära!”
Stefan Leijon, Sales Manager hos Aurora Innovation