Om chefsnätverket

Vid ett antal tillfällen under ett år träffas vårt chefsnätverk av ledare i högklassig konferensmiljö med god mat och trevlig atmosfär. Genom Selldorado får du möjlighet att möta andra ledare att diskutera med, ställa frågor till och inspireras av. Lär av andra, utveckla din kreativitet och återvänd till jobbet med ny energi och inspiration!

För vilka?

Selldorado är ett chefsnätverk för ambitiösa människor. Vill du realisera dina ambitioner krävs det att du jobbar både hårt och smart. Vi kan inte göra jobbet åt dig, men våra möten kommer definitivt att hjälpa dig att jobba smartare och bli mer motiverad. Alla inom ledarskapsposition kan bli medlem i Selldorado. Under de dryga 20 år som vi varit verksamma har vi skapat en mycket speciell relation till våra kunder som består av ledare som vill utvecklas, inspireras, knyta nya kontakter samt göra fler och bättre affärer. Våra medlemsföretag är både stora börsnoterade företag och mindre bolag.

Det handlar om dig!

Vi hjälper dig att utvecklas och motiveras, och att bli en specialist med kunskapen och tryggheten du behöver för att göra fler och bättre affärer. Vi vill att du ska trivas, utvecklas och må bra.

Som medlem får du:

  1. Möten i högklassig konferensmiljö med god mat och trevlig atmosfär
  2. Utbildningar med Sveriges bästa föreläsare
  3. Nya kontakter och värdefulla relationer
  4. Tillgång till all dokumentation från våra föreläsningar
  5. Selldorados inspirationsmail

Bli medlem i vårt chefsnätverk idag

Vi erbjuder olika alternativ av medlemskap för deltagande vid dessa dagar för att passa just ert behov. Ditt medlemskap baseras på ditt behov av och möjlighet till att ta del av inspiration, kunskap och kompetens.

För att bli medlem kontakta oss på telefon: 0651-57 57 00
eller via e-post: kundtjanst@selldorado.se