Om Selldorado

Selldorado har som mission att erbjuda våra medlemsföretag de bästa möjligheterna till att utveckla sina medarbetare inom ledarskap, försäljning och kundservice.

Vårt huvudkontor ligger i Ljusdal i vackra Hälsingland. Sakta men säkert har vi vuxit från ett blygsamt tvåmansföretag till att idag vara 15 medarbetare.

Under de år som vi varit verksamma har vi skapat en mycket speciell relation till våra kunder som består av försäljningsansvariga och säljare som vill utvecklas, inspireras, knyta nya kontakter samt göra fler och bättre affärer. Vi ordnar även utbildningar med ett stort antal kompetenta konsulter och talare knutna till vårt nätverk.

Goda relationer är viktigt för oss. Vi på Selldorado är övertygade om att de flesta föredrar att göra affärer med människor de trivs med och gillar. Faktum är att många av våra kunder har kommit till oss efter rekommendationer från deras vänner. Våra medlemsföretag är både från stora börsnoterade företag och mindre bolag.

Namnet Selldorado har sitt ursprung i det spanska ordet El dorado som betyder ”Den förgyllde”, El dorado var i historien en kung i ett rikt sagoland. Varje år pudrades kungen med guldstoft och seglades ut på en sjö, där han offrade rika gåvor. Med tiden kom Eldorado att beteckna en plats med oändliga rikedomar. Selldorado eftersträvar att vara denna plats för personer som vill skapa rikedomar utifrån sin egna personliga utveckling inom försäljning och service.