Onlinekurser – David Stiernholm

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Hans motto: allting kan göras enklare! David är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

David är aktuell med boken ”Super Structured: How to overcome chaos and win back time”, som belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards i mars 2018. Boken är den engelskspråkiga utgåvan av boken ”Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar!”, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i åttonde upplagan. I april 2018 publicerades den också på kinesiska. David har dessutom skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken ”Målmedveten – prioritera rätt och säg nej med gott samvete”, publicerad 2015.

Du kan läsa mer om David på: www.stiernholm.com

Onlinekurser

Före­drar du att lära dig i din egen takt, när och där det pas­sar dig?

I Davids online-kurs­er får du hjälp att ska­pa struk­tur på de områ­den i ditt jobb där du behöver det. Du går igenom kursen själv, men David är bara ett mail bort och stöt­tar dig i ditt arbete.

 

Håll koll på allt du har att göra med Microsoft To-Do

24 Lektioner
1 495,00 Kr

 

Skaffa superstruktur

62 Lektioner
4 995,00 Kr