Säljutbildning hos Selldorado

Att vara säljare kommer ofta med svåra utmaningar och kräver därför många färdigheter. En säljutbildning kan ta dig en lång väg i din utveckling som säljare, vare sig du är nybörjare eller mer erfaren.

Utbildning inom försäljning

Försäljning kan innebära många saker, och detsamma gäller därför även säljutbildning. Vissa saker är förstås allmängiltiga. Kontakt med människor är en central grund i all form av försäljning, samt att tillfredsställa kunden genom att fylla en lucka i form av ett problem eller ett behov. Samtidigt innefattar olika former av försäljning olika omständigheter. Till exempel kräver telefonförsäljning skarpare säljpsykologi, medan butiksförsäljning har en högre betoning på förståelse av köpbeteende. En utbildning inom försäljning kan alltså innehålla vitt skilda saker beroende på vilken form av försäljning den inriktar sig på.

KAM utbildning

För den mer avancerade formen av försäljning finns dessutom KAM utbildning. Då en försäljning inom KAM är en lång och ingående process där en långsiktig relation med den enskilda kunden är A och O, kommer den med större och inte minst annorlunda utmaningar för säljaren. God planering blir en avgörande faktor, samtidigt som beslutsprocesser och resultat lätt kan bli svåröverskådliga. För att inte tala om att det kräver högre färdigheter inom områden som behovsanalys och frågeteknik. Med en utbildning inom KAM blir dessa utmaningar överkomliga. Du lär dig att strategiskt inte bara avgöra vilka kunder som är värda att prioritera, utan även hur du bygger och upprätthåller en bra relation som förblir resultatinriktad under hela processen.

Vi på Selldorado erbjuder säljutbildning i toppklass. Med våra exceptionella föreläsare och erfarna konsulter har vi resurserna som krävs för din framgång som säljare. Hos oss finns branschspecifika utbildningar inom ett antal branscher, samt individuellt skräddarsydda utbildningar för att uppfylla just dina behov. Kontakta oss idag!

Ring oss på 0651-57 57 00 och boka din Säljutbildning idag!

Eller fyll bara i vårt enkla formulär så kontaktar vi dig inom kort.

"Träffarna har verkligen gett mig många insikter och utvecklat mig både privat och på jobbet."
Tomas Marklund
International Sales Manager