Anders Bengtsson Bengtsson Bengtsson
Mäkelä Alu AB.

Vi presenterar stolta och glada, Anders Bengtsson på Mäkelä Alu AB.

Efter en del efterforskningar visar det sig att vi snart kommer få fira stort. Anders deltog för första gången på en Selldorado-träff redan 2005, vilket snart blir en anledning till att fira ett 20-års jubileum!

Selldorado presenterar Anders Bengtsson, säljare på Mäkelä Alu AB!

Anders Bengtsson, säljare på Mäkelä Alu AB har varit Selldorado trogen väldigt länge. När vi kollar tillbaka i historiken så hittar vi Anders redan 2005, då via ett tidigare bolag.

– Jag själv ansvarar för min egen kompetensutveckling, och här är Selldorado med nätverksträffar och fokus på försäljning helt perfekt för mig, säger Anders.

Mäkelä Alu AB har Anders tillhört sedan maj 2012. Med moderbolag samt produktion i Finland, startades Mäkelä Alu AB då 2012, som säljbolag,

– Vi erbjuder strängpressade, ytbehandlade och bearbetade profiler i aluminium, vi har inga egna produkter, utan hjälper våra kunder från design till färdig produkt.

Mäkelä Alu:s kunder finns i olika branscher och segment inom bygg, fordon/transport, elektronik, inredning och verkstadsindustrin, bland annat.

Vad är det bästa med ditt jobb då, Anders?

– Samarbetet och utvecklingen med nya och befintliga kunder är stimulerande, att få besöka dem och se var våra profiler eller komponenter hamnar i slutprodukten är mycket intressant. Att från en idé, framgångsrikt hjälpa till med design, verktygsbeställning till leverans och kanske invigning av en ny produkt är en häftig resa, blir sedan produkten en succé och volymerna ökar är det ett gott betyg på våra insatser tillsammans med kund.

Som tidigare nämnt, så har Anders varit med på ”Selldorado-resan” under väldigt lång tid.

Första träffen vi hittar som Anders deltog på, är i augusti 2005. När vi frågar Anders vad det är som gör att han använder sig av Selldorado, och har gjort det under så lång tid så får svaret:

– Med eget kontor i Sverige, närmare bestämt i småländska Åseda, så tar jag själv en del ansvar för min kompetensutveckling, och här är Selldorado med nätverksträffar och fokus på försäljning helt perfekt. Intressanta ämnen runt försäljning, kompetenta och engagerade föredragshållare bidrar med ökad kompetens. Jag har som sagt varit med i många år, och har också byggt upp ett nätverk av kontakter bland många andra som deltar på Selldorados nätverksträffar.

Han passar också på att avsluta med att skicka med en liten passning,

– Vi syns i Göteborg 13:e mars!

Selldorado tackar ödmjukast Anders för förtroendet, och vi hoppas på minst lika många år till i framtiden!

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.