Interna utbildningar.

Skräddarsy dina internutbildningar med hjälp av Selldorado & HPS

I samarbete med HPS erbjuder Selldorado skräddarsydda internutbildningar till dig och dina medarbetare. Ni kommer med önskemål och krav - vi löser det åt er.

Med Selldorado och HPS sparar ni enormt mycket tid då vi sköter hela processen från start till mål. 

Vi skräddarsyr utbildningarna efter era utmaningar, behov och branscher.

Magnus H Johansson

Kjellåke Fyrgård

Bengt Gejrot

Johan Skattner

Paal Evjenth

Röster från tidigare kunder

”Du är fantastiskt duktig Benke! Att göra DISC så levande och kopplat till olika säljsituationer, gör att det går höghastighetståg mellan stimuli och respons hos alla. Nu är det verkligen upp till var och en av oss att vilja anpassa beteende för att bli än mer framgångsrika i försäljningen. Ytterligare en dimension har tillförts i vårt säljarbete, vilket kan skapa genvägar för många av oss”

"Med Kjellåke´s hjälp har vi fått en bättre struktur och ordning i vårt ledaskap. Alla medarbetare har fått en utveckling i hur vi kompletterar varandra och tar tillvara på våra styrkor i teamet. Vi har dessutom lyckats att nå våra tillväxtmål i företaget”.

"Johans engagemang har skapat intresse för ett ämne jag visste väldigt lite om tidigare och som jag kommer ha stor nytta av. Johan är otroligt bra!"

"En fantastisk energikick kopplat till ett mycket bra budskap. Jag kan varmt rekommendera Magnus H Johansson.” "

“Paal is such a positive and no-nonsense person. He does not need any PowerPoint to fill the room with positive vibrations. His stories and message of positive attitudes buy in immediately at the audience. Even days after his seminar, people continue to quote him, which again contributes to a positive day”

©2023. Selldorado AB. All Rights Reserved.