Om Selldorado

Möten för framgång

Under de dryga 20 år som vi varit verksamma har vi skapat ett mycket kraftfullt nätverk av försäljningsansvariga och säljare som vill utvecklas, inspireras, knyta nya kontakter samt göra fler och bättre affärer

Med en djup förståelse för de utmaningar som följer med försäljning och ledarskap, strävar vi efter att rusta våra deltagare med de nödvändiga verktygen och strategierna för att blomstra i dagens konkurrensutsatta affärsvärld.

Vår Vision:

Vår vision är enkel: vi tror att starkare säljare och kompetenta säljchefer leder till framgångsrikare företag. Genom att erbjuda träning som är praktiskt inriktad och anpassad efter aktuella behov inom försäljning & ledarskap, strävar vi efter att skapa en positiv inverkan på vår kund och företagets tillväxt.

Våra utbildare:

Bakom våra utbildningar finns ett gäng av erfarna försäljningsproffs och ledare som delar med sig av sina erfarenheter och kunskap. Deras engagemang för att forma framtidens säljare & ledare genomsyrar varje session och säkerställer att våra deltagare inte bara lär sig teorin, utan också får praktiska färdigheter som kan tillämpas direkt i vardagen.

Vår Anpassningsförmåga:

Vi förstår att ingen organisation är den andra lik. Därför är våra utbildningar utformade för att vara flexibla och anpassningsbara efter dina specifika behov och utmaningar. Oavsett om du är en säljare som vill finslipa dina tekniker eller en säljchef som söker effektiva ledarskapsstrategier, är våra utbildningsdagar anpassad för dig, oavsett vilken bransch du kommer från.

Kom i kontakt med oss!

Kontakta oss idag för att diskutera hur våra utbildningar kan anpassas efter just era behov och mål.

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.