För vilka?

Selldorado är en samlingsplats för ambitiösa människor. Vill du realisera dina ambitioner krävs det att du jobbar både hårt och smart. Vi kan inte göra jobbet åt dig, men våra träffar kommer att hjälpa dig att jobba smartare och bli mer motiverad. Alla inom ledarskapsposition & försäljning kan bli medlem i Selldorado. Under de dryga 20 år som vi varit verksamma har vi skapat en mycket speciell relation till våra kunder som består av ledare & säljare som vill utvecklas, inspireras, knyta nya kontakter samt göra fler och bättre affärer. Våra medlemsföretag är både stora börsnoterade företag och mindre bolag.

Det handlar om dig!

Vi hjälper dig att utvecklas och motiveras, och att bli en specialist med kunskapen och tryggheten du behöver för att göra fler och bättre affärer. Vi vill att du ska trivas, utvecklas och må bra.

Som medlem får du:

  1. Möten i högklassig konferensmiljö med god mat och trevlig atmosfär
  2. Utbildningar med Sveriges bästa föreläsare
  3. Nya kontakter och värdefulla relationer
  4. Tillgång till all dokumentation från våra föreläsningar
  5. Selldorados inspirationsmail

Bli medlem idag!

Vi erbjuder olika alternativ av medlemskap för deltagande vid dessa dagar för att passa just ert behov. Ditt medlemskap baseras på ditt behov av och möjlighet till att ta del av inspiration, kunskap och kompetens.