Om Selldorado

Möten för framgång

Selldorado ordnar möten för försäljningchefer och säljare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Vårt huvudkontor ligger i Ljusdal i vackra Hälsingland. 

Under de dryga 20 år som vi varit verksamma har vi skapat ett mycket kraftfullt nätverk av försäljningsansvariga och säljare som vill utvecklas, inspireras, knyta nya kontakter samt göra fler och bättre affärer. Vi ordnar även utbildningar med ett stort antal kompetenta konsulter och talare knutna till vårt nätverk.

Goda relationer är viktigt för oss. Vi på Selldorado är övertygade om att de flesta föredrar att göra affärer med människor de trivs med och gillar. Faktum är att många av våra kunder har kommit till oss efter rekommendationer från deras vänner. Våra kunder kommer både ifrån stora börsnoterade företag och mindre bolag.

Namnet Selldorado har sitt ursprung i det spanska ordet El dorado som betyder ”Den förgyllde”, El dorado var i historien en kung i ett rikt sagoland. Varje år pudrades kungen med guldstoft och seglades ut på en sjö, där han offrade rika gåvor. Med tiden kom Eldorado att beteckna en plats med oändliga rikedomar. Selldorado eftersträvar att vara denna plats för personer som vill skapa rikedomar utifrån sin egna personliga utveckling inom försäljning och ledarskap.

Kom i kontakta med oss!

Vill ni veta mer om Selldorado och om våra utbildningsdagar?

Filip Berglund

Säljansvarig

Ellen Johansson

Kundvård/Administration

Robin Hedblom

Marknadsansvarig

©2023. Selldorado AB. All Rights Reserved.