LEDARNÄTVERKET Q2

Att hantera oro och stress.

Vi lever i en tid av oro.

Ekonomi, världsläge och kriminella nätverk. Massmedias rapportering är total och intensiv. Det kan leda till personlig oro för familj, arbete och även i rollen som ledare. Vi matas med tekniker och trender till rollen som ledare. Men den här delen kommer att fokusera relationen och de tidlösa färdigheterna i samtal och kommunikation. Begreppet Emotionell Kompetens kommer att skapa klarhet i förmågan att leda ett samtal. Under detta seminarium kommer vi att ta upp frågor om hur hantera oro och samtidigt ge medarbetarna kraft och framtidstro. Vad som ofta efterfrågas av ledare är tydlighet och klara riktlinjer. Därför kommer vi att fokusera detta och ge några konkreta verktyg till att skapa tydlighet som ledare, Ett annat område gäller effektivitet och prestation. Hur ska vi hantera lågpresterare med tydlighet och riktlinjer. Det kommer att påverka ditt förtroende som chef. Därför kommer jag att lansera en modell som mäter förtroende. Det kan bli en bra start i din personliga utveckling som chef. Vi avslutar med flera konkreta tips till att bättre leda interna säljmöten.

Om Leif Klockare

Leif Klockare är en av grundarna till Konsulthuset AB, ett konsultföretag som funnits på svensk marknad i mer än 25 år. Han har en lång erfarenhet av styrelsearbete och är just nu styrelseordförande i Waxholms Hotell AB. Leif har en bakgrund som företagsledare och VD för flera konsultföretag och är i sin roll som konsult specialiserad på ledningsfrågor och utveckling av ledningsgrupper samt utveckla säljare till affärsmän/affärskvinnor.

Leif är ofta anlitad som föreläsare i lednings och affärsfrågor och arbetar som personlig rådgivare åt ett flertal företagsledare.

De som lyssnat på Leif uttrycker ofta sin uppskattning för hans tydlighet, humoristiska inslag samt hög användbarhet av de teorier och underlag som Leif föreläser om.

Stockholm, 16/4

Scandic Infra City.
08:00-15:30

Göteborg 24/4

Scandic Mölndal.
08:00-15:30

Frågor

Klicka nedan så kontaktar vi dig!

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.