Jobba för ständig utveckling och förbättring!

Dagen syftar till att du ska få möjlighet att arbeta med dig själv för att få tillgång till din förmåga, både genom individuella uppgifter och genom samtal med andra. Vi börjar med att identifierar ditt nuläge för att kartlägga var du står idag. Därefter ser vi till att använda den informationen för att du ska ha möjlighet att göra en förflyttning i rätt riktning. Precis som i idrotten så behöver vi aktivt göra något för att en förflyttning ska vara möjlig. Därför bidrar dagens föreläsningar och verktyg till att du ska kunna applicera din nya kunskap i ditt arbete med utveckling och ständig förbättring. 

Om Anna Lindberg

Jag heter Anna Lindberg och är före detta elitidrottare i simhopp. Under 17 år från 1995 till 2012 representerade jag landslaget. Jag har deltagit på fem OS, från Atlanta 1996 till London 2012, med en femteplats som bästa resultat. Jag har tagit sex EM-guld och 73 SM-guld.

Både under min elitidrottskarriär och efter har jag utbildat mig inom konst och design och coaching och ledarskap. Sedan jag avslutade min aktiva karriär som elitidrottare har jag ägnat mig åt annat än idrott och varit verksam på olika sätt i näringslivet. Jag brinner för att utveckla individer att få ut sin fulla potential och samtidigt hitta balansen i livet oavsett inriktning, verksamhet och mål. Tack vare erfarenheter, nyfikenhet och förmånen att vara omgiven av kompetenta människor så har jag fått förståelse för andra verksamheter och dess möjligheter och utmaningar. Mycket av det som jag lärde mig genom min elitidrottskarriär är i högsta grad applicerbart.  

Idag driver jag ett antal bolag, föreläser och utbildar/coachar individer och grupper inom både näringsliv och idrott.

Om du vill läsa mer om Anna besök www.annalindberg.se.

Information

Är du intresserad av våra utbildningsdagar?

Klicka nedan så kommer du till våra kontaktpersoner som hjälper dig!

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.