SÄLJNÄTVERKET Q1

Sluta sälj - hjälp kunden att köpa!

Hur skapar jag köplust istället för att tvinga mig på?

I dagens samhälle blir vi överösta med förslag och erbjudande av säljare som inget hellre vill än att komma åt våra pengar. Detta gäller på den privat marknaden men är även mycket centralt när företag säljer till företag.

Många säljare tror att det handlar om att snabbt lyfta fram sig själv och sin produkt på ett så kraftfullt och bra sätt som möjligt när det i själva verket handlar om att, på ett strukturerat sätt, få kunden att beskriva sig själv, sin situation och sina behov. Det är först då vi som säljare kan påvisa vilken värdefull lösning vår tjänst eller produkt är för kunden. Vi som säljare måste inse att enda sättet i det allt tuffare klimatet är att spela sina kort i rätt tid och på rätt sätt. Detta har aldrig varit viktigare än nu.

I en tid där förändring är ett normaltillstånd så är det alltmer de tränade säljarna, deras sätt att bete sig och deras arbetssätt som avgör framgången. I och med att många produkter och tjänster löser liknande problem för kunden så avgörs affären mycket av faktorer runt omkring själva produkten/tjänsten i sig.

Gör vi en jämförelse med idrottens värld så är det där en självklarhet att de som tränat mest och bäst är vinnarna. Hur ofta tränar vi?

Detta och mycket annat blir vårt fokus denna dag och upplägget bjuder in till både diskussion och träning på hur vi kan vinna fler affärer även i ett bistrare affärsklimat.

Om Örjan Olsson

Sedan början av 90-talet har Örjan arbetat som utbildare/tränare och coach inom näringslivet. Ända sedan dess har säljutbildning/säljträning varit ett

fokusområde och kunderna har varit både många och nöjda. Företag som BDS Bildelar, Peab, Stöten i Sälen, Ahlsell, Bygglet, Apollo, Telia, Liseberg,

Jubileumsprojektet, Husman Hagberg, SCR och ICA är kunder som Örjan nu samarbetar eller har samarbetat med. Ofta med fokus på säljträning. Örjan

har samarbetat med Selldorado under mer än 10 år och hållit träffar i både ledar- och säljarnätverket. 

Stockholm, 5/3

Scandic Infra City.
08:00-15:30

Göteborg 13/3

Scandic Mölndal.
08:00-15:30

Frågor

Klicka nedan så kontaktar vi dig!

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.