Selldorado möter dig där du är och hjälper dig att ta dig dit du vill.

Möten för ledare

I vårat ledarnätverk får du som ledare en rad olika möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll som ledare. Tillsammans med föreläsaren och de deltagare som är på plats, får du nya infallsvinklar, nya lärdomar samt inspiration & motivation att applicera i din vardag.

Möten för säljare

I vårat säljnätverk får du som jobbar med försäljning en rad olika möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll som säljare. Varje kvartal byter vi ämne och talare, vilket gör att du får ett brett utbud och kan välja att gå den utbildning som passar dig bäst, utifrån de utmaningar du står inför idag.

Öppna utbildningar

Under våra öppna utbildningar lägger vi utbildningar som inte passar inom ramen i våra ordinarie nätverk. Här har vi utbildningar inom exempel Key Account Management & Försäljning för kundtjänstmedarbetare. Med vårat breda utbud kan fler medarbetare hos våra kunder ta del av Selldorado och våra utbildningsdagar.

Internutbildningar med Selldorado och HPS!

Vill ni veta mer om Selldorado?

Våra medarbetare finns alltid nära tillhands för att möta dig och dina medarbetares behov vad gäller kompetensutveckling.

Filip Berglund

Säljansvarig

Ellen Johansson

Kundvård/Administration

Robin Hedblom

Marknadsansvarig

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.