Vi möter dig där du är
och hjälper dig att ta dig dit du vill.

En 20-årig framgångssaga som inspirerar och motiverar

Under de senaste 20 åren har Selldorado etablerat sig som en ledande aktör inom utbildningsbranschen och levererat tusentals utbildningsdagar för säljare och säljledare. Vår passion för att hjälpa företag och individer att bli den bästa versionen av sig själv har gjort oss till en pålitlig partner och en källa för ständig inspiration.

Vårat ledarnätverk

För dig som visar vägen

En stark ledare är inte bara ansvarig för att uppnå framgång för sig själv, utan också för att guida sitt team mot att nå sina gemensamma mål. Genom att sätta exempel och leda vägen för resten av teamet, inspirerar och motiverar en sann ledare andra att uppnå framgång. Att vara en framgångsrik ledare kräver dock mer än bara naturlig talang.

Det kräver en vilja att fortsätta lära och utvecklas, samt att förbättra sina färdigheter och kunskaper inom ledarskap.

Slutligen kommer du inte bara att bli en mer effektiv och framgångsrik ledare genom att utveckla dig själv, utan du bidrar också till teamets övergripande framgång och tillväxt. Så tillåt inte dig själv att stagnera, utan sträva efter att bli den bästa ledaren du kan vara genom att utnyttja varje möjlighet till tillväxt och utveckling.

vårat säljnätverk

ditt nätverk, din framgång

För att bli en framgångsrik säljare är det viktigt att kontinuerligt utbilda sig och lära av andra. Genom att aktivt söka ny information och strategier kan du som säljare förbättra dina säljfärdigheter, och få en bättre förståelse för dina kunders behov.

Dessutom att lära av andra människors erfarenheter och insikter i framgångsrika försäljningstekniker, liksom fallgropar att undvika.

I dagens ständigt föränderliga affärsklimat är det väsentligt för försäljare att förbli konkurrenskraftiga. Genom att kontinuerligt utbilda sig och lära av andra kan du ligga steget före och uppnå önskad framgång.

Våra öppna utbildningar

En resa utan slutpunkt

Utbildning ger dig inte bara teoretisk kunskap utan också en möjlighet att växa som individ. Det utmanar dig att tänka kritiskt, ifrågasätta och utveckla din förmåga att lösa problem. Det breddar dina perspektiv, öppnar dörrar till nya idéer och ger dig en djupare förståelse för världen omkring dig.

En av de mest spännande aspekterna av utbildning är att det är en resa utan slutpunkt. Oavsett om du väljer formell utbildning på en skola eller universitet, eller om du självstudier och tar till vara på möjligheter till självlärande, så finns det alltid något nytt att upptäcka. Världen förändras snabbt, och genom att vara en livslång elev kan du hålla jämna steg med den.

Utbildning ger dig självförtroende och tro på din egen förmåga. Genom att ständigt utmana dig själv och nå utanför din komfortzon kommer du att upptäcka att du är kapabel att uppnå mer än du någonsin kunde föreställa dig. Varje ny kunskap och varje ny färdighet du förvärvar blir en byggsten som stärker din personliga och professionella grund.

Vad säger våra kunder?

Selldorado med dess breda utbud ger mig i min arbetsroll en bra dos av inspiration och nyttig kunskap med ett bra serverat format. Det är många nyttiga russin ur kakan man plockar med sig från varje tillfälle. Sedan är den sociala biten med andra återkommande deltagare man träffar en stor bonus!

Björn Leinen LagoTech AB

Det som gör Selldorado bra är att vi är många helt olika branscher men som ändå gör samma sak fast ändå olika. Man kan alltid dra lärdom av hur andra gör i andra branscher och det blir inte ”branschnördigt” utan vi kan fokusera på uppgiften att sälja. Att få träffa andra med samma arbetsuppgift men i en annan bransch tycker jag är spännande, man får en ny synvinkel. Dessutom är föreläsarna super bra och man får alltid med sig något som man tar med sig hem och funderar på hur man kan skruva till sitt eget arbete.

Ida Widerberg Österlens Kraft AB

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.