Våga vägra lågkonjunktur!

Det är oroliga tider. Snabba kast i omvärlden utmanar oss både personligt och professionellt och är du företagare eller ledare ställs du inför vägval och beslut som kan vara helt avgörande. Samtidigt kan vi lära av historien och se vad som har fungerat bra i tidigare lågkonjunkturer och andra kriser. I den här föreläsningen får du de konkreta strategierna och tipsen som du kan omsätta i handling direkt!

För vem?

För dig som vill ha nya perspektiv tillsammans med en mental och känslomässig vitamininjektion. Du som vill bli berörd, inspirerad och få med dig konkreta verktyg som hjälper dig och din organisation att MÅ BRA och GÅ BRA även i utmanade tider. 

Om Johan Dahl

Om Johan Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag där han lärt av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om. Johan verkar även som processledare, förändringsledare och personlig coach. Johan brinner för att hjälpa människor och utveckla företag. 

Sagt om Johan 

”Johan Dahl både inspirerar och berör deltagarna med sitt personliga och enkla sätt. Många kommer till insikt att det går att påverka andra och göra skillnad. 

Johan besitter verkligen konsten att få folk att förvånas över hur lätt det kan vara att förändra sitt liv och tillvaro. Han har ett värdefullt budskap om att få folk att må bra och att bli ännu bättre människor.” 

Mattias Lundberg, personlig ombudsman för chefer, Vision 

"Vi anlitade Johan till vårt pågående lagbygge och det vi fick översteg våra högt ställda förväntningar. Johan skapade en skräddarsydd presentation till oss efter några samtal som verkligen kändes som vi. Allt var klockrent och mottagandet blev otroligt varmt från personalen. Johan är proffsig och väldigt kompetent och dessutom balanserar han en rak och tydlig kommunikation utifrån vad han tycker med en ödmjukhet i bemötandet och samtalet."       

Magnus Lindmark, Försäljningschef Bilmetro/Din Bil

Meriter och utmärkelser 

  • Platinum Speaker – en av ytterst få talare som fått utmärkelsen 
  • Författare till tre böcker: 12 talares tankar om kommunikation (nominerad till Årets HR-bok), Sälj med hjärtat samt 21 tips för ett rikare liv 
  • Årets Mentor 2 gånger (Almi Företagspartner och NyföretagarCentrum) 
  • Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet) 
  • En av Sveriges populäraste föreläsare fem år i rad 2019, 2020, 2021, 2022 och 2023 
  • En av landets mest rekommenderade säljcoacher två år i rad 2022 och 2023 
  • SM Guld 2021 – Årets Säljare Ung Företagsamhet (som coach åt Moa Abrahamsson) 
  • Nominerad till Stora Målpriset 
  • Certifierad INLPTA NLP Trainer och Business Trainer 

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.