Ida Widerberg Widerberg Widerberg
Österlens Kraft AB.

Ida Widerberg, sälj- och marknadsansvarig på Österlens Kraft, är sedan 2018 en återkommande deltagare på Selldorados utbildningsdagar. Något som Ida beskriver som en energiboost:

– Det är grymma föreläsare som gör att man får den boost och energi man kan behöva.

Selldorado presenterar Ida Widerberg, sälj & marknadsansvarig på Österlen Kraft!

Ida har varit en del av Österlens Kraft i snart 6 år. Österlens Kraft är som de flesta förstår, ett lokalt elbolag på Österlen. Österlens Kraft är dessutom medlemsägda, där överskottet går till till föreningar på Österlen.

Idas roll som sälj- och marknadsansvarig ger väldigt varierande dagar.

– Mina dagar är väldigt varierande, det kan vara allt ifrån att läsa in mig på nya lagar till att prata med en kund om vilket kanalutbud man vill ha på sin tv.

Branschen står inför en hel del utmaningar, där energiomställningen samt att mer och mer ska elektrifieras på ett bra och smidigt sätt. Med utmaningarna kommer också det som gör att Ida trivs så bra med sitt jobb

– Det bästa med mitt yrke är att det varierar så mycket, det händer alltid något och det gäller att vara på tårna. Samt utmaningarna med att sätta sig in i komplexa saker och försöka förklara det på ett så enkelt sätt som möjligt.

Sedan 2018 har Ida, som tidigare nämnt, varit en flitig deltagare på Selldorados utbildningsdagar, något som hon beskriver med med positivitet.

– Att gå på träffarna med Selldorado är så inspirerande, att man träffar människor från olika branscher och där är alltid något man kan lära sig av från någon annan. Sen är det dessutom grymma föreläsare som gör att man får den boost och energi man kan behöva.

Vi på Selldorado tackar Ida för förtroendet, och hoppas på ett långt och lyckligt samarbete i framtiden!

// Selldorado AB

©2024. Selldorado AB. All Rights Reserved.